Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Horizontal 200ZPH, 168 m3/h - 16709

  • DOPRAVA ZDARMA
  • DOTACE
  • REALIZACE NA KLÍČ
Výrobce-dodavatel: Regulus Kód: 16709

Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Horizontal 200ZPH pro rodinné domy a byty pro horizontální instalaci včetně pokojové jednotky, integrovaného čidla vlhkosti, letního bypassu, výška jednotky 200 mm, s čtyřhrannými hrdly (204 x 60 mm), maximální výkon 168 m3/h, energetická třída A.

3-5 dnů
62 315 Kč 9 347 Kč - 15%
52 968 Kč/ks s DPH
(43 775 Kč bez DPH)
Nejnižší prodejní cena za 30 dní: 52 968 Kč
Záruka: 24 měsíců EAN: 5015135071622

Popis produktu Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Horizontal 200ZPH, 168 m3/h

Centrální rekuperační jednotka určená pro trvalé větrání rodinných domů a bytových jednotek s obytnou plochou do 120 m2 . Rekuperační jednotka Kinetic Horizontal 200 ZPH je dodá- vána s digitálním regulátorem, vybavena vestavěným automatickým bypassem, čidlem vlhkosti a odvodem kondenzá- tu. Pro zajištění maximálně komfortního větrání v objektu je k jednotce možné dále doplnit čidla CO2 , hygrostaty, čidla pohybu osob apod..

Jednotky Horizontal 200ZPH s konstrukční výškou 200 mm vynikají vysokou variabilitou umístění ve větraném interié- ru. Vhodné jsou především pro umístění do stropního podhledu, případně volně pod stropní konstrukci a do prostoru krovu. Pro minimalizaci tepelných ztrát a možnost umístění i do nevytápěného prostoru je jednotka plně tepelně zaizolována.

Pro zajištění zdravého bydlení jsou v jednotce osazeny dva vyměnitelné vzduchové filtry třídy filtrace G3. Vzhledem k vysoké účinnosti jednotky by mohlo v extrémních obdobích dojít k namrzání výměníku, proto je vybavena automatickou funkcí odmrazování. Namrzání výměníku je možné zamezit instalací předehřevu na přívod čerstvého vzduchu do objektu – viz kapitola Ohřívače vzduchu. Integrovaný letní bypass umožňuje v letním období využít chladnější venkovního vzduchu pro předchlazení větraného objektu.

Výkonové režimy

Programovat lze různou intenzitu větrání v různou denní dobu. K jednotkám je dodáván digitální regulátor, který je možné umístit v rámci interiéru, pro rychlé přenastavení vě- tracích režimů jednotky dle individuálních potřeb uživatele. Integrované čidlo vlhkosti zajistí automatické proporční zvyšování průtoku vzduchu z jednotky tak, aby byla zajiště- na optimální relativní vlhkost v objektu. Integrovaná funkce časovačů v jednotce zajistí i dostatečné dovětrání prostor s možností nárazového zvýšení relativní vlhkosti.

VÝKONOVÉ PARAMETRY

  • Maximální průtok vzduchu * 168 m3 /h
  • Účinnost rekuperace max. 86 %
  • Energetická třída A
  • Nízký průtok vzduchu 20 % (přednastaveno)
  • Střední průtok vzduchu 30 % (přednastaveno)
  • Vysoký průtok vzduchu 50 % (přednastaveno)
  • Provětrání 100 %

*průtoky vzduchu pro konkretní instalace je nutné korigovat dle výkonových grafů

AKUSTICKÉ PARAMETRY

  • Hladina hluku (ve vzdálenosti 3 m) 20,8 dB(A) pro nízký průtok vzduchu 27,7 dB(A) pro vysoký průtok vzduchu

Dotaz na zboží
Regulus Centrální rekuperační jednotka Sentinel Kinetic Horizontal 200ZPH, 168 m3/h

 
 


Váš telefon využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.

Váš e-mail využijeme pouze k zodpovězení Vašeho dotazu.
 

* - hvězdičkou označené položky je nutné vyplnit

Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží.

Předchozí dotazy

Žádné předchozí dotazy